A répás zsírégető ital lényege, hogy a testben felhalmozódott zsírra és a visszatartott vízre hat. Ösztönzi az anyagcserét, így emiatt csökken a zsír. Ennek köszönhetően az ember formában érzi magát társaságban, jobb lesz a közérzete a munkahelyén vagy bárhol. Ideális esetben 24 óra alatt már 1,5 kg tűnik el testünkről. A napi mennyiséget hat adagra osztva igyuk meg, akár hidegen, akár melegen, az a lényeg, hogy finom legyen!
Az ital hozzávalói a négy nap alatt napról napra apránként változnak, nézzük, hogyan!
1. nap:
Hozzávalók: 2 liter víz, 2 répa, 200 g konzerv kukorica, 2 hagyma, 200 g sampinyon
Adjunk hozzá csipetnyi sót és borsot. Tisztítsuk meg a zöldséget és vágjuk apró darabokra. A hozzávalókat, vagyis a répát, hagymát, gombát és kukoricát turmixoljuk addig, amíg sima és krémes nem lesz. A vizet melegítsük fel 70 fokosra, akkor lesz tökéletes a hőmérséklete, amikor fodrozódni kezd. Keverjük össze a vizet alaposan a krémesített alapanyagokkal, és el is készültünk vele! Melegen is fogyaszthatjuk, de ha várunk vele egy kicsit, és hűtőbe tesszük, hidegen is remek!
2. nap:
Hozzávalók: 2 liter víz, 2 répa, 200 gramm barna rizs, amelyet az előző este megfőztünk!, 2 hagyma, 2 paradicsom
Az előző este megfőzött rizst keverjük össze egy turmixgépben az apró darabokra vágott zöldségekkel, addig, amíg krémes nem lesz! Pont úgy, mint az első napon forraljuk fel a vizet 70 fokig, alaposan keverjük össze a turmixxal, és fogyasszuk jó kedvvel!
3. nap:
Hozzávalók: 2 liter víz, 2 répa, 2 nyers tojás, 2 hagyma, 200 gramm barna rizs
A második naphoz hasonlóan az előre megfőzött rizst turmixoljuk össze a répával, majd adjuk hozzá a tojást és a hagymát. Óvatosan keverjük össze, hogy ne legyen csomós, majd forraljuk a vizet és keverjük össze!
4. nap:
Hozzávalók: 2 liter víz, 2 csirkemell, amelyet az előző este megfőztünk, 2 répa, 2 hagyma, 200 gramm csiperke gomba
A harmadik napon pároljuk meg a csirkemellett, mindenekelőtt! A negyedik napon vágjuk darabokra a répát, és mixeljük össze a csirkemellel és a gombával. Vágjuk apróra a hagymát, majd adjuk hozzá a többi hozzávalóhoz. Addig mixeljük, amíg krémes nem lesz, majd keverjük össze a forrásban lévő, fodrozódó vízzel, úgy, ahogy az előző napokon tettük. Kész is a zsírégető ital az utolsó napon.Egészségünkre!